Online speelhallen gokkasten

Zoals je op de begin pagina van deze website kan lezen, zijn er in Nederland een groot aantal speelhallen te vinden. Daar vindt je voornamelijk een groot aantal verschillende gokkasten, alhoewel je de laatste jaren bij sommige speelhallen ook wel andere gokspellen kan vinden zoals een roulette spel (zonder dealer als een soort computer spel). De speelhallen hebben meestal een wat negatief imago, aangezien het klantenbestand vaak voornamelijk bestaat uit een vaste groep regelmatige gokkasten spelers. Vele speelhallen proberen hun imago te verbeteren door bijvoorbeeld feestavonden te organiseren met live muziek, hapjes en drankjes, enz.
Waarschijnlijk is niet alleen het “negatieve” imago een reden dat speelhallen van alles organiseren. Het zal zeker meespelen dat je tegenwoordig alle gokkasten ook online kan spelen. Bij speelhallen heb je namelijk niet de mogelijkheid om gratis te spelen… je zal toch echt geld in een gokkast moeten werpen om de rollen te kunnen laten draaien. Bij online gokkasten heb je wel de mogelijkheid om gratis te spelen:

Gratis online gokkasten spelen

Zoals er ook verschillende speelhallen exploitanten zijn, zie je ook verschillende aanbieders van online gokkasten. Het zijn er trouwens niet eens zo gek veel, maar er zijn wel enorm veel websites die de online gokkasten promoten. Zo zie je bijvoorbeeld op een website als gokkast-spelen.eu een grote verzameling van gokkasten. is dus de daadwerkelijke aanbieder (toevallig ook nog één van de grootste) en de genoemde website biedt via het affiliatie programma* van Slotplaza de online gokkasten aan.

* affiliatie programma: advertentie programma. Slotplaza geeft een bepaald percentage over de behaalde verkopen.

Het “affiliatie verhaal” is voor de genoemde website dus alleen interessant als er online spelers met echt geld een gokje wagen en juist de “fun modus” is interessant voor liefhebbers van gokkasten. De “fun modus” kan je het beste vergelijken met de mogelijkheid om gratis de verzameling online gokkasten uit te proberen. Je krijgt onbeperkt de mogelijkheid om aan 10 euro fictief speelgeld te komen met 1 muisklik. Het is natuurlijk niet mogelijk om gewonnen credits uit te laten betalen.

Met echt geld spelen

Spelen in de fun modus kan op zich leuk zijn, maar het wordt natuurlijk nog spannender als je met echt geld een gokje waagt. Vanzelfsprekend wordt deze mogelijkheid aangeboden door alle online gokkasten aanbieders. Vaak kan je met één muisklik op “Play for Real” de pagina bereiken waar je verschillende geld stort mogelijkheden ziet staan zoals een 0909 betaal telefoonnummer en een sms mogelijkheid. Met andere woorden: je kan binnen een minuut middels je telefoon / mobiel credits kopen en vervolgens met echt geld een gokje wagen. Toch is het aan te raden om eerst een account aan te maken, zodat je credits gekoppeld kunnen worden aan jouw beveiligde account. Dit geeft je de mogelijkheid om credits te bewaren (of op te sparen) die je weer kan gebruiken als je op een andere dag inlogt op je account. Tevens zullen je credits dan niet verloren gaan als je computer bijvoorbeeld door een stroomstoring uitvalt oid.

Naast de genoemde stortingsmogelijkheden, kan je ook via iDEAL speelcredits kopen. Dit wordt zelfs regelmatig beloont met gratis bonus speeltegoed. iDEAl is alleen mogelijk als je een geregistreerde speler bent.

Geld winnen

Een gokje wagen met een online gokkast doe je natuurlijk voor de spanning van het spel en in de hoop om een mooi geld bedrag te winnen. De kans om geld te winnen is zelfs groter dan bij de speelhallen, aangezien online er rond de 98% van alle inzetten weer als winst wordt uitgekeerd. (Bij de speelhallen is dit percentage veel lager). Daarnaast zien we bij de online gokkasten vaak meer mogelijkheden om hogere prijzen te winnen, of om meer credits op te kunnen sparen. Het is wel aan te raden om winsten te laten uitbetalen. Dit is al mogelijk vanaf 10 euro winst en je kan je het geld gewoon op je bankrekening laten bijschrijven.

Ondanks het hoge uitbetalingspercentage kan nooit elke speler altijd een winnaar zijn. Het is dus aan te raden om nooit boven je budget te spelen in de hoop om winsten te behalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *